Alessa Stucco Veneziano Logo
stucco veneziano head1
Home Alessa Stucco stucco produse Servicii Alessa Stucco Catalog  Alessa Stucco Contact Alessa Stucco stuccoCBC
alessa stucco veneziano head2
stucco leftPage stucco rightPage
 
 

Produse Alessa: Stucco-Veneziano, Relief Rustic, Velatură.

 

Stucco-Veneziano(Vopsea efect marmură)

Este un produs pe baza de apa, pigmenti, etc. cu aspect lucios, tip marmura, efect cromatic decorativ, lavabil si antistatic. Se aplica cu gletiera din inox in 3 straturi pana se obtine o suprafata foarte lucioasa. Se livreaza la galeata de 5 si 20 kg.

Este un produs recomandat în orice tip de ambient, de la băi şi bucătării, înlocuind faianţa de pe perete, fiind un produs perfect lavabi, până la saloane şi dormitoare, având un efect decorativ deosebit.

În stucco-veneziano regăsim istoria şi cultura, dând posibilitatea artistului modern să se exprime, folosind tehnica marilor maeştrii decorativi din secolele trecute.

Îmbinată cu materiale noi care se adaptează exigenţelor de azi, stucco-veneziano aduce în casa dumneavoastră o atmosferă caldă, rustică şi relaxantă, transformând un perete banal, dându-i culoare, expresie şi originalitate.

Având o rezistenţă la rupere şi flexibilitate foarte mare, stucco-veneziano se poate aplica cu uşurinţă pe lemn, metal, piatră, ciment, tencuieli, gips-carton zugrăveli vechi, toate tipurile de glet, lavabil şi var.

Vopseaua Efect Marmura(Stucco Venetian sau Stucco-Veneziano) a fost testata in laboratoare de specialitate, obtinandu-se rezultate foarte bune, avand o aderenta deosebita la suport. Poate fi aplicata pe suprafete cum ar fi: beton, caramida, lemn, metal si altele. Stucco este compatibila cu majoritatea grundurilor existente pe piata, si are o putere mare de acoperire. Uscarea materialului se face uniform, neformandu-se pelicula, fapt pentru care poate fi aplicat si decatre persoane cu mai putina experienta.

 
Vezi galeria de imagini!
     
     
     

Relief Rustic(Vopsea structurată)

Alessa Quartz este un material recomandat atât la interior cât şi la exterior, rezistent la intemperii. Se poate aplica în diferite modele si texturi. Se poate obtine un efect deosebit aplicand un strat de velatura.

Click pe imaginea alăturată pentru a vizualiza galeria de imagini.

 
Galeria de imagini relief
     
     
     

Velatură(Patină)

Velatura este o vopsea ce creeaza o atmosfera rustica si eleganta. Se poate aplica cu manusa, pensula sau buretele.

 

   
     
     
eXTReMe Tracker
 
 
stucco footer stucco copyright stucco footer